Menu

A Te kívánságod is valóra válhat... - Karácsonyi ajándék a Hello Esztergomtól

 

 

A Hello Esztergom internetes kulturális hírújság szerkesztősége idén szeretné egy rászoruló gyermek karácsonyát szebbé tenni azzal, hogy valóra váltja a kívánságát. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, hogy az álom valóra válhasson, a szerkesztőségünk címére kell egy kézzel írt levelet küldeni, amely a kívánság megfogalmazásán túl közelebbről is megismertet bennünket a levél írójával. Most nem számít a külalak vagy a helyesírás, az őszinte, szívből jövő vágyak kapjanak hangot, s akkor talán az idei karácsony valaki számára felejthetetlen ünneppé válik…

A Hello Esztergom szerkesztősége az idei karácsony alkalmával szeretne segíteni egy olyan nehéz sorsú gyermeken, aki talán el se hiszi, hogy kívánsága valóra válhat. A szeretet ünnepe elválaszthatatlan az ajándékozástól, s egy gyermek számára nincs is annál szebb dolog, minthogy a titkon remélt vágya megvalósulhat. Tudjuk persze, hogy az otthon és a szülői szeretet melegével aligha vetekszik bármilyen tárgyi ajándék, mégis segíteni szeretnénk a szülőket, hogy az is a “fa alá kerülhessen”, amit szívük szerint megadnának gyermekeiknek, csak a körülmények nem teszik lehetővé. Milyen jó volna, ha az idei karácsony - a költő szavaival élve - visszahozná az emberek “Szépbe-szőtt hitét”. Mi azon fáradozunk, hogy ez, ha csak egy család esetében is, de megvalósulhasson.

 

Éppen ezért a mai naptól várjuk nemcsak Esztergomból, hanem az ország egész területéről az 5 és 16 éves kor közötti rászoruló gyermekek leveleit, rövid bemutatkozással és a kívánság megfogalmazásával. Természetesen, akiknek nehezen megy az írás vagy még nem tudnak írni, kérhetik a szüleik, testvéreik segítségét. Nem számít majd a külalak, és most kivételesen nem kell aggódni a helyesírási hibák miatt sem. Mi azt szeretnénk, ha a sorok közül egy mosolygós, őszinte, tiszta tekintet nézne vissza ránk.

 

A levelek beküldési határideje: december 15.  A beérkező kívánságok közül - a félreértés elkerülése végett - csak egyet áll módunkban teljesíteni, amelyet a szerkesztőség közös döntés alapján választ majd ki. Az ajándék átadása nyilvánosan, a család felkeresésével történik, ezért nagyon fontos, hogy a borítékon a beküldő pontos és valós címe legyen feltüntetve. A felmerülő kérdésekre, egyéb részletekre szívesen válaszolunk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

A leveleket az alábbi címre várjuk:

Hello Esztergom Szerkesztőség

2500 Esztergom, Árok u. 3.

 

 

Go to top